Hvad Er En Varmepumpe

HVAD ER EN VARMEPUMPE

Med en varmepumpe bruger du grøn energi og sparer penge. Varmepumper producerer varme (og nogle kan også anvendes som aircondition), som gør en forskel ved udskiftning fra olie, gas eller elvarme.

Ved udskiftning af olie- eller gas opvarmning af din bolig til en varmepumpe, gør du i stedet brug af naturenergi til at varme din bolig.

Varmepumper har en lavere månedlig udgift end mange andre varmeløsninger. Derudover er varmepumper en nem varmeløsning.

En varmepumpe kræver kun et minimum af vedligeholdelse, da du ikke skal påfylde træpiller, rense kedel eller have besøg af en skorstensfejer. Derfor udleder den heller ikke CO2 eller partikelskadestoffer. Samtidig er Inventor varmepumper lydsvage. På den måde er du altså både god ved dig selv og ved miljøet, når du vælger en varmepumpe.

 

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

En luft til luft varmepumpe er en investering, der hurtigt er rentabel.

Luft til luft varmepumper udnytter energien i udeluften til at levere varme til boligen i form af varm luft og er samtidig et miljøvenligt alternativ huse der er opvarmede med olie, gas og elvarme.

En luft til luft varmepumpe er ligeså enkel, som den er miljøvenlig. Det er den, fordi den bruger luften udenfor som energikilde til at levere varme i dit hjem. Varmepumpen renser luften ved hjælp af en speciel teknologi, som binder støv, cigaretrøg og lignende luftforurening. Resultatet er frisk og ren luft i hele huset.

LUFT TIL VAND VARMEPUMPER

En luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften til at producere varme og varmt vand i huset og kan fungere som eneste varmekilde i boligen. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Udedelen er en stor ventilator, der trækker luften forbi varmepumpen. I indedelen overføres varmen til centralvarmeanlægget, som herefter kan ledes ud i husets radiatorer, samt producere det varme brugsvand.

Fjernstyr din varmepumpe

Med en app og din smartphone kan du overvåge og regulere temperaturen i huset. Så er du sikker på, at der altid er dejligt varmt, når du kommer hjem eller i sommerhuset.

Inventor Danmarks varmepumper er tilpasset det nordiske klima

Varmepumpen er konstrueret til at levere energibesparende varme året rundt, selv ved kolde udetemperaturer. Det gør den ideel til det nordiske klima.

Kontakt Inventor Danmark