Luft – Luft – Varmepumper - Erhverv

Aircondition / Varme Til Din Virksomhed

Integrerede løsninger til alle former for forretningslokaler. Den opgraderede Inventor-serie leverer fremragende ydelse med det laveste forbrug og en bred vifte af køle- og opvarmningsfunktioner, så du kan nyde et godt indeklima alle steder.

Med funktionen Hotel Menu kan køling og opvarmning aktiveres under bestemte temperaturbegrænsninger. Klimaanlægget er låst for at forhindre drift under ekstreme temperaturer, hvilket bidrager drastisk til store energibesparelser, der kan nå op til 70 %.

R32 ECO-kølemidlet med 68 % lavere global opvarmningspotentiale har ikke negativ indvirkning på ozonlaget, hvilket bidrager til at reducere den globale opvarmningseffekt og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne drastisk.

Wi-Fi klar. Fjernstyringsfunktionen giver dig mulighed for nemt at indstille klimaanlægget, uanset hvor du er. Hent programmet Invmate II via Google Play & App Store gratis til din Smartphone eller Tablet og lav ideelle forhold til dit sted, før du selv kommer derhen.

Multi Split Systemer

Luftkonditioneringssystemerne tilbyder fleksibilitet, maksimale energibesparelser og høj ydeevne for at tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Tilslut op til 5 indendørs enheder til en ekstern og lav de ideelle forhold på hoteller, møde /- og konferencelokaler, kontorer mm.

Console

Indendørsenheden er designet til at tilbyde fremragende ydelse i lavt støjniveau, så du kan nyde fremragende temperaturforhold i absolut stilhed.

Energimærke:

Mini Split

Med funktionen Hotel Menu kan køling og opvarmning aktiveres under bestemte temperaturbegrænsninger. Klimaanlægget er låst for at forhindre drift under ekstreme temperaturer, hvilket bidrager drastisk til store energibesparelser, der kan nå op til 70%

Energimærke:

Cassettes

360 grader cirkulation
Nyd maksimal komfort, hvor som helst i rummet. 360 ° luftstrøm leveres jævnt fra 8 i stedet for 4 udgange, hvilket sikrer et afbalanceret temperaturniveau til hvert hjørne.

Energimærke:

Ducted

Kanaltilsluttet. Justerbart statisk tryk og luftstrømsmængde. Superslankt design. Kontrolenhed med ugekalender. Forberedt for wi-fi. Indbygget afløbspumpe.

Energimærke:

Gulv Stander

Vertical Air Flow
Indendørsenheden er designet til at tilbyde fremragende ydelse i lavt støjniveau, så du kan nyde fremragende temperaturforhold i absolut stilhed.

Energimærke:

Golden Fin

4-vejs luftstrøm – Det forbedrede design sikrer en ensartet luftfordeling i alle retninger. Finsens bevægelse er ikke kun vandret, men også vertikal, der fører luften jævnt i de mest fjerntliggende steder på stedet

Energimærke:

5 Års Global Garanti

Alle Inventor Varmepumper ydes der 5 års garanti på. Deres høje kvalitet sikrer en upåklagelig ydelse og langvarig drift, selv under de mest krævende forhold.