Luft-vand varmepumper

Inventor Danmark Luft/Vand Varmepumper

Luft/vand varmepumper er en miljøvenlig løsning og giver de højeste energi- og omkostningsbesparelser sammenlignet med andre varmesystemer fordi kun 25 % af den nødvendige energi kommer fra elektricitet og de resterende 75 % kommer direkte fra miljøet.
Ifølge European Heat Pump Association (EHPA) har varmepumper det laveste energiforbrug sammenlignet med andre varmesystemer, omkring 73,5 % mindre end olievarmeanlæg og 70 % mindre end
gasvarmeanlæg.

Z

Nem og hurtig montering

Z

Modulær tilslutning af op til 6 enheder i samme vand cyklus

Z

Desinfektionsfunktion 65 ~ 70⁰C

Z

Hurtig varmtvandsfunktion

HH Nordic - Luft - vand - Varmepumpe_burned

M-Termal Mono-serie

HH Nordic Mono er en udedel, som har indbygget div. VVS- dele samt styring af varmt forbrugsvand og opvarming af gulvvarme / radiatorvarme. Kræver ikke kølerør. Nem og hurtig montering og ikke så pladskrævende.
Der kan tilkøbes buffertank og evt. vandvarmer med veksler og 3. vejs ventil, samt overløbsventil for at gøre anlægget komplet.

Z

Nem og hurtig montering

Z

SCOP 4,55

Z

7-16 kW

Se Energilabels Herunder:

HH Nordic - Luft-vand-varmepumper-18 til 30 kw-Inventor Danmark

R32 M thermal A Series Mono (18~30kW)

 

HH Nordic luft/vand varmepumpe nu også til store huse og virksomheder.

 

Med helt op til 30 kw leveres op til 180 kw på en styring. Bedste kompressor (Mitsubishi) og med coated print med silikone, der sikrer lang levetid. Coated fordamper mod saltvand.

Op til A+++ og med det miljøvenlige R32 kølemiddel.

Z

Nem og hurtig montering

Z
Z

18 - 30 kW

Se Energilabels Herunder:

Kontakt Inventor Danmark

5 Års Global Garanti

Alle Inventor Danmark Luft/vand Varmepumper ydes der 5 års garanti på. Deres høje kvalitet sikrer en upåklagelig ydelse og langvarig drift, selv under de mest krævende forhold.