1. Introduktion

Vi værdsætter dit privatliv og ønsker at være gennemsigtige omkring, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Inventor Danmark indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger.

2. Dataindsamling

Når du udfylder vores lead-formular på Facebook, indsamler vi dine kontaktoplysninger, herunder navn, telefonnummer og e-mailadresse, for at kunne kontakte dig vedrørende din forespørgsel.

3. Dataanvendelse

Dine kontaktoplysninger anvendes udelukkende til at kontakte dig i forbindelse med din forespørgsel og vil ikke blive anvendt til markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke.

4. Opbevaring af data

Efter indsamling sendes dine kontaktoplysninger i en e-mail Inventor Danmark, som videredeler oplysningen med den relevante lokale montør, for at de kan kontakte dig for et tilbud.

5. Deling af data

Dine oplysninger kan blive delt med vores marketingbureau, som er en samarbejdspartner. De vil ikke anvende dine oplysninger til andre formål end statistik.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, rette eller slette de personoplysninger, vi har om dig. For at gøre dette, bedes du kontakte info@inventordanmark.dk. Vi vil behandle din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

7. Ændringer i privatlivspolitikken

Denne privatlivspolitik kan blive opdateret fra tid til anden. Vi anbefaler, at du regelmæssigt tjekker denne politik for opdateringer.

8. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik, kan du kontakte Klaus Christiansen på info@inventordanmark.dk.